Ansøgningsproces til udveksling

Vi har et stort udvekslingsnetværk med flere end 100 partnerskoler over hele verden. Hvert semester byder vi velkommen til flere end 50 udvekslingsstuderende. Udveksling er åben til studerende, der læser på vores partnerskoler.

Arkitektur

Hvis din skole har en udvekslingsaftale med vores Arkitektskole (se Partner Schools), kan du søge ind på vores kandidatprogrammer i arkitektur. Bemærk at ansøgere til vores bachelor- eller kandidatprogrammer skal læse på samme niveau som det program, de søger til.

Design

Hvis din skole har en udvekslingsaftale med vores Designskole (se Partner Schools), kan du søge ind på vores bachelor og kandidatprogrammer i design. Studerende, der søger udveksling, skal have gennemført mindst et år, inden udvekslingssemestret starter.

Krav

Sprog
Ansøgere til vores engelske programmer skal ikke aflevere en TOEFL/IELTS test. Det er dog forventet, at de taler engelsk på højt niveau.

Arkitektur: Danske programmer kun modtager ansøgninger fra dansk-, norsk-, eller svensktalende studerende.

Design: Det er muligt for ikke-dansktalende studerende at læse på danske programmer. De skal dog være opmærksom på, at undervisning er på dansk.

Nominering
Ansøgere skal være nomineret af deres skole.

Begrænset pladser

På grund af et begrænset antal studiepladser, skal ansøgere være opmærksom på, at de ikke er garanteret en plads. Vi anbefaler stærkt, at ansøgere overvejer andre muligheder i det tilfælde, at vi ikke kan tilbyde en plads.

Ansøgningsproces

Først skal du kontakte den internationale/udvekslings- koordinator på din egen skole og spørge om dine muligheder for at tage på udveksling. Hvis du bliver nomineret til udveksling, skal du aflevere de følgende materialer:

  • Ansøgningsskema til udveksling
  • Portfolio (printet, maks A4, eller digitalt på USB)
  • Karakterudskrift
  • CV/Resumé
  • Motivationsbrev
  • Kopi af foto-siden på dit pas

Den komplette ansøgning skal sendes til:

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Attn: Studenterservice
Philip de Langes Allé 10
1435 København
Danmark

Ansøgning skal sendes med post. Ansøgninger sendt via e-mail accepteres ikke.

Ansøgningsfrister

  • 1. april til efterårssemester
  • 15. oktober til forårssemester

Ansøgning skal modtages senest på fristen. Sene ansøgninger accepteres ikke.