Konservatoruddannelsen

Følg Konservatorskolen på Facebook

Følg Konservatorskolen på Facebook og se vores åbne forelæsninger, nyheder og ansøgningsfrister

Bliv konservator

Andreas passer på kulturarven

Andreas er uddannet på Konservatorskolen. Han er samlingschef på Rosenborg Slot, og har det overordnede ansvar for nogle af de vigtigste genstande i vores fælles kulturarv.

I sit arbejde bruger han evnen til at kunne koordinere tværfagligt og samarbejde med en lang række forskellige fagfolk som rådgivere, udviklere, forhandlere og formidlere - noget der prioriteres højt i uddannelsen på Konservatorskolen.

Bliv konservator

På Konservatorskolen fandt René den rette hylde

Rene havde læst historie og været i lære som tømrer, men det var på Konservatorskolen han fandt den helt rigtige uddannelse, som kombinerede hans interesser.

Bliv konservator

Sarah konserverer Storm P's scrapbøger

Sarah er vild med tegneserier. På 'Grafisk Konservering' har hun mulighed for at arbejde med noget af det største inden for dansk tegneseriekunst.

Så stod man der - 24 år gammel og med eget firma...

Vi spurgte Pernille og Sanne fra Kunstakademiets Konservatorskole: "Hvad er det vildeste du har oplevet på konservatoruddannelsen?". 

Vi må ikke koge kranier længere...

Vi spurgte Alexander fra Kulturhistorisk Linje og Søren fra Naturhistorisk Linje på Kunstakademiets Konservatorskole: "Hvad er det vildeste du har oplevet på konservatoruddannelsen?".