nye tider og nye udfordringer

Blogpost af
Tine Kjølsen
Dato
15.04.2016

Kære studerende

Foråret er om ørerne på os med varme i luften og et grønt og lyserødt skær over byens buske og træer. Det er også en af årets mest arbejdsomme perioder. De kommende kandidater er i fuld gang og nærmest gravet ned i små celler oppe på mellemdækket og i stuen arbejder de kommende bachelorer ligeså målrettet med deres projekter. Alt sammen er færdigt og afleveres ved en stribe eksaminer i juni måned. Andre steder udefor skolen arbejdes der i disse dage med årets hjemmeopgave med temaet IDENTITET, den er super spændende og skal nok volde udfordringer rundt omkring hos de aspiranter der er i færd med at søge ind på skolen, 120 forventer vi at optage i år.

Men alvoren er også meget present i denne tid, idet vi står overfor en endog meget stor omstilling af skolen, igen igen kan man sige. Dimensioneringen som vi skal gennemføre arbejdes der med på alle mulige platforme på skolen og på vores institut har alle programmer budt ind til et igangværende arbejde med et idekatalog - det kommer til at danne grundlaget for den indskrænkningsplan der i værksættes fra efteråret. Det vil uanset hvordan vi vender og drejer overvejelser og beslutninger, få indflydelse på studiet og studielivet i de kommende år.

Det kræver at vi sammen holder fokus på det der er kernen i vores fælles betræbelser her på IVD, nemlig at give jer den bedst mulige uddannelse til arbejdslivet.

// institutleder Tine Kjølsen

Kommentér her