Forskning

Instituttets forskningsvision er at støtte, promovere og tiltrække forskning inden for forholdet mellem Arkitektur og Teknologi.

I dette regi har instituttet allerede store kompetencer inden for bæredygtigt byggeri og dets industrialiserede processer under forskningscenteret CINARK. Digital teknologi og dets forhold til arkitektur er et forskningsfelt under CITA, som allerede har renommé inden for ”Computation Technologies”. Instituttet ønsker at understøtte CINARK og CITA som afgørende globale stemmer inden for deres forskningsfelter.

Det er instituttets mål at forske på disse og andre felter, som udfordrer det nuværende forhold mellem arkitektur og teknologi. Med en interdisciplinær tilgang vil vi skabe adgang til og udvikle et stort netværksfelt som forskningsgrundlag. Fra robusthed i forhold til udfordrede miljøer til nye materialer. Vi vil forske i felter, som beriger vores bebyggede miljøer med et nyt kunstnerisk sprog inspireret af teknologiens og videnskabens potentiale samt et højt niveau indenfor bæredygtig ”performance”.