Job- og karrieremuligheder

For at kunne bevæge sig frit i et arbejdsmarked under udvikling, giver vi vores studerende en bred pallette af håndværksmæssige, teoretiske og teknologiske færdigheder, samt udvikler deres analytiske, kreative og kritiske evne til at angribe en given arbejdsopgave.

Med disse færdigheder vil de studerende være i stand til at skabe sin egen unikke faglige profil. Vi forventer og arbejder på at vores studerende ikke bare kan tage et job, men at de også kan udvikle nye områder af faget og branchen.  

Visuel Kommunikation 
Vi uddanner designere til de traditionelle karriereområder inden for visuel kommunikation og grafisk design, som for eksempel udvikling af visuelle identiteter, design af bøger eller magasiner, wayfinding, emballager og infografik, som selvstændig eller ansat på tegnestuer. som også er i stand til at definere egen faglighed, arbejde selvstændigt og være faciliterende i forhold til forandringsprocesser i det hele taget og kan indgå i bredere sammen med andre fagligheder.  

Spil- Interaktionsdesign 
Vi uddanner designere med både stor praktisk erfaring i spil- og interaktionsdesign, ved at gennemføre små og større produktioner, hvor de kommer ud med et stort portfolio af egne produktioner. De studerende opnår også stor teoretisk og metodisk forståelse for prototyper, concepting, og spiludvikling, som sætter dem i stand til at lede produktioner og drive kreative processer i udvikling af spill. Vores studerende arbejder typisk som 2d eller 3d grafikere på spilproduktioner eller andre medier, som UI/UX designere, interaktionsdesignere eller som concept artists.