CAFxKADK: CPH 17/17 - et filmisk blik på København med FN's verdensmål som bagtæppe

Dato
05.05.2017
Tidspunkt
19:45
Adresse
Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K
Pris
85 kroner

En hel årgang af førsteårsstuderende på Arkitektskolen har lavet en film om København med FN's verdensmål og den aktuelle verdenssituation som bagtæppe. 

For 180 førsteårsstuderende på arkitektuddannelsen er FN’s verdensmål kommet ind via undervisningen: I 6 uger af forårssemesteret har hele første årgang på arkitektuddannelsen set på København gennem arbejdet med forskellige arkitektoniske organiseringer - fx vandforsyningen, den kollektive trafik, strømforsyningen, spildevandsrensningen eller detailhandlen.

Det er der kommet en samlet film ud af, hvor alle Arkitektskolens førsteårsstuderende relaterer det konkrete arbejde med København til FN's 17 mål for en bedre verden. Set i lyset af den aktuelle politiske og klimatiske situation, bliver filmen til noget andet og mere end en storbyfilm - den bliver et tidsdokument, hvor 360 øjne og 180 stemmer sætter ord og billeder på deres håb for fremtiden. 

Filmen er et samarbejde mellem KADK, CAFx og Den Danske Filmskole og bliver vist i Cinemateket i forbindelse med Copenhagen Architecture Festival.