Complex Modelling Research Exhibition 2016

Dato
03.09.2016 - 11.12.2016
Tidspunkt
11:00 - 18:00
Adresse
KADK
Meldahls Smedie
Danneskiold-Samsøes Allé 51-53
1435 København K
Pris
Gratis adgang

Udstillingen viser forskningsresultater fra projektet Complex Modelling, der udforsker nye designstrategier inden for arkitektonisk konstruktion.

Digitalt design og digital fremstilling samt designredskaber som kan vise simuleringer gør det muligt at bygge og anvende materialer på nye måder. Udstillingen viser resultaterne af CITA’s nyeste forskning inden for oppustede membraner, hybride strukturer der kombinerer spændings- og kompressionsbaserede elementer og strategisk, robotstyret korrugering af stålplader. Udstillingen præsenterer de tre endelige materialeeksperimenter, som udgør kernen i forskningsprojektet Complex Modelling.

Complex Modelling er et Sapere Aude-projekt, finansieret af Det Frie Forskningsråd og udført af CITA (Center for IT og Arkitektur). Projektet fokuserer på infrastrukturen i vores designmodeller. Projektet ser nærmere på redskaberne til integreringen af information i den digitale designproces, og undersøger hvordan man kan understøtte feedback mellem forskellige grader af deltagelse i design fra materielt design over design, simulering, og analyse til specifikation og fremstilling. 

Der afholdes åbningsreception fredag d. 2 september kl. 16.00. Alle er velkomne.