FemArk - women in the public sphere of architecture #2

Dato
14.11.2017
Tidspunkt
17:00 - 18:00
Adresse
Vandflyverhangaren
Mandrupsalen
Margretheholmsvej 2
1432 København K

FemArk er en feministisk gruppe af studerende fra Institut for Bygningskunst og Kultur, som ønsker at påvirke deres omgivelser med diversitet og ligestilling ved at gøre fælles front med en række inspirerende kvindelige rollemodeller og deres arbejde indenfor arkitekturen: Hvordan kan kvinder få mere plads til at blive set, deltage og diskutere deres rolle på arkitekturens scene?

FemArk har inviteret fire inspirerende kvinder til at komme og tale om deres arbejde, karriere og deres perspektiver på, hvordan det i dag er at arbejde som kvinde i arkitekturbranchen. Forelæsningerne bliver afholdt fem gange i løbet af foråret og foregår alle i Vandflyverhangaren. 

Den 14 november: Malene Bach, Kunstner 

Kunstner uddannet fra Kunstakardemiets Billedkunstskole i København. Malenes arbejde har et unikt tilhørsforhold til arkitekturbranchen. Hendes værker er ikke bare kontekstspecifikke, men også en del af deres rum. De er ofte skabt i og rundt om historiske bygninger i samarbejde med arkitekter og håndværkere. Disse er integreret interventioner i ånden af 'gesamtkunstwerk', der giver det mulighed for at udfolde sig i nye betydninger.

 Forelæsningen bliver afholdt på dansk i Mandrupsalen i Vandflyverhangaren og er åben for alle.