FemArk - women in the public sphere of architecture #4

Dato
28.11.2017
Tidspunkt
17:00 - 18:00
Adresse
Vandflyverhangaren
Mandrupsalen
Margretheholmsvej 2
1432 København K

FemArk er en feministisk gruppe af studerende fra Institut for Bygningskunst og Kultur, som ønsker at påvirke deres omgivelser med diversitet og ligestilling ved at gøre fælles front med en række inspirerende kvindelige rollemodeller og deres arbejde indenfor arkitekturen: Hvordan kan kvinder få mere plads til at blive set, deltage og diskutere deres rolle på arkitekturens scene?

FemArk har inviteret fire inspirerende kvinder til at komme og tale om deres arbejde, karriere og deres perspektiver på, hvordan det i dag er at arbejde som kvinde i arkitekturbranchen. Forelæsningerne bliver afholdt fem gange i løbet af foråret og foregår alle i Vandflyverhangaren. 

Den 28. November: Andrea Pinochet (Arkitektskolen i Oslo)

Andrea Pinochet er grundlægger af +groma. Hun beskæftiger sig i sit arbejde med byggede og teoretiske projekter relateret til materiel forskning, struktur og uddannelse.

Andrea tog sin arkitekturgrad på Cooper Union i New York og har en master i struktur- og byggeriingeniør fra 'Politechnic University' i Barcelona, hvor hun specialiserede sig i materiel teknologi og konstruktionsprocesser. 

Førhen har Andrea både arbejdet med arkitektur på et kontor i New York, Barcelona, Paris og Oslo. Hun er en aktiv samarbejdspartner ved 'The Cooper Union Institute for Sustainable Design' i New York og arbejder som assisterende professor ved 'the Form Theory and History Department' på Arkitektskolen i Oslo. 

Forelæsningen er åben for alle og foregår på engelsk i mandrupsalen.