KADK på Charlottenborgs Forårsudstilling 2019

Dato
01.02.2019 - 10.03.2019
Adresse
Kunsthal Charlottenborg
Nyhavn 2
1051 København K

Kom til den årlige forårsudstilling på Charlottenborg, hvor både kandidatstuderende fra KADK og studielektor Maria Sparre-Petersen, bidrager med en række kunstneriske værker. 

24 kandidatstuderende fra programmet Kunst og Arkitektur på Institut for Bygningskunst og Kultur og Maria Sparre-Petersen, studielektor på Institut for Bygningskunst og Design, er blandt de 45 udvalgte udstillere på Charlottenborgs Forårsudstilling 2019. Igen i år uddeles årets Solopris, hvor de studerende er blandt de 5 nominerede. 

På udstillingen kan man opleve de studerendes værk '5 rum for Dürer, Holbein, Uccello, Ingres og Goyaud' - en udformning af en udstillingsbygning. Den 17 meter lange konstruktion i træ danner ramme omkring et sammensat rum-forløb.

Maria Sparre-Petersen viser sit kunstneriske arbejde i genbrugsglas 'Epistemic Artefacts'. 

Charlottenborgs Forårsudstilling 
Charlottenborgs Forårsudstilling bliver betragtet som en af de vigtigste åbne censurerede udstillinger i Europa, og har i 162 år været en årlig tilbagevendende begivenhed på Kunsthal Charlottenborg. Forårsudstillingen er arrangeret af den selvejende institution Charlottenborg Fonden siden 1857.

Alle er velkomne til ferniseringen fredag d. 01. februar 2019 kl. 19-24, hvor vinderen af Soloprisen offentliggøres.