KADK på Folkemødet 2017: Fremtidens sundhed: Robotlæger og farvel til døden?

Dato
17.06.2017
Tidspunkt
11:45 - 12:45
Adresse
Folkemødet på Bornholm
Grønbechs Hotel - Haveteatret
L28 - Kirkepladsen Allinge

Mød KADK på Folkemødet 2017, når de i samarbejde med Dansk Design Center og Design denmark, inviterer til paneldebatten 'Fremtidens sundhed: Robotlæger og farvel til døden?'.

Et væld af nye digitale teknologier, biotech, kunstig intelligens og Internet of Things rummer næsten ubegrænsede muligheder for at revolutionere begreber som sundhed, helbred og sundhedssektoren i fremtiden.

Vær med, når KADK, Design denmark og Dansk Design Center undersøger og debatterer: Hvordan ser sundhed og helbred ud i fremtiden? Hvordan designer vi et sundhedssystem - og selve sundhedsbegrebet - så mennesket er i centrum? Er fremtidens sundhed en epokegørende forretningsmulighed? Bliver lægen en maskine - eller bliver maskinerne læger? Er der overhovedet hospitaler i 2057? Afskaffer vi sygdom? Eller ligefrem døden? Og hvad gør det ved vores menneskelighed? Og hvordan finder Fru Larsen rundt i det digitale supersygehus om 50 år? Vi ser ind i fremtidens sundhed sammen med sundhedsfagfolk, erhvervsvirksomheder og designere, viser små glimt fra 2057 og lader publikum vælge vejen ind i fremtiden.

 

Moderator
Abelone Varming

Paneldeltagere
Mathilde Aggebo, fagleder på Designskolen, KADK
Klaus Veng Kristensen, CEO, Emento
Helene Bækmark, kommunaldirektør, Faaborg-Midtfyn Kommune
Henning Langberg, professor, dr.med. - SUND Vækst Huset