KADK på Folkemødet: Fremtidens by: Digital dystopi eller datadrevet designhimmel

Dato
15.06.2017
Tidspunkt
15:00 - 16:00
Adresse
Folkemødet på Bornholm
Grønbechs Hotel - Restaurant Vilhelm
L20 - Kirkepladsen Allinge

Mød KADK på Folkemødet 2017, når de i samarbejde med Dansk Design Center og Design denmark, inviterer til paneldebatten 'Fremtidens by: Digital dystopi eller datadrevet designhimmel'.

Med Internet of Things, Big Data og stigende urbanisering står vores byer overfor dramatisk forandring: Snart indsamles data overalt, og alt fra brosten til busser er online. I Danmark har vi en stærk tradition for design af byrum og boliger med mennesket i centrum og vores byer prises internationalt som bedst at bo i.

Vær med, når KADK, Design denmark og Dansk Design Center undersøger og debatterer: Hvordan vil vi designe fremtidens byliv? Hvem vil bo i en by, hvor der er sensorer overalt? Bliver éns nærmeste nabo en robot? Hvordan ser transport ud om 50 år? Hvordan kan vi bruge dansk design til at skabe de bedste byer i en gennemdigitaliseret fremtid? Kan vi bruge design til at gribe teknologien og vende det til nye, geniale byløsninger og forretningsmuligheder? Vi ser ind i fremtidens by med hjælp fra by-eksperter, erhvervsvirksomheder og designere, viser små glimt fra 2057 og lader publikum vælge vejen ind i fremtiden.

Moderator
Henrik Føhns

Paneldeltagere
Peter Thule Christensen, Fagleder, KADK.
Bjarke Ingels (CEO
Ragnar Heldt Nielsen, adm. direktør - GTS.
Kris Østergaard, co-founder Singularity U Denmark.
Lotte Nystrup Lund, partner, FUTU.