KADK på Folkemødet: Fremtidens produktion: Kunstige kolleger, mennesket i midten

Dato
16.06.2017
Tidspunkt
13:15 - 14:15
Adresse
Folkemødet på Bornholm
Grønbechs Hotel - Restaurant Vilhelm
L20 - Kirkepladsen Allinge

Mød KADK på Folkemødet 2017, når de i samarbejde med Dansk Design Center og Design denmark, inviterer til paneldebatten 'Fremtidens produktion: Kunstige kolleger, mennesket i midten'.

Robotterne kommer uden tvivl. Det samme gør AI, VR og IoT. Den digitale revolution beskrives tit under navnet disruption som en bølge, der skyller ind over os og truer virksomheder og arbejdspladser. Det er svært at gennemskue 3D-print, open source, automatisering og robotteknologi og de forandringer, de fører med sig. De virksomheder, der klarer sig bedst i den digitale virkelighed, bruger i stigende grad design som værktøj; til at udvikle, innovere og skabe empati med kunderne.

Vær med, når KADK, Design denmark og Dansk Design Center undersøger: Kan vi designe forretningsmodeller, der udnytter det, vi er bedst til i Danmark? Hvordan designer man robotter, der er til at arbejde sammen med? Kan open source og ny teknologi løfte produktion i Danmark? Kan dansk design - demokratisk, empatisk og i øjenhøjde - vende disruption til udvikling? Vi ser ind i fremtiden sammen med forretningsfolk og designere, viser glimt fra 2057 og lader publikum vælge vejen frem.

Moderator
Runa Sabroe

Paneldeltagere
Lotte Nystrup Lund, partner - FUTU
Jacob Bøtte, forfatter, konsulent
Mikkel Jespersen, partner - 1508
Henrik Schärfe, CEO - Autonomous
Michael Reibel, Chief Technology Officer - CortiLabs