Tiltrædelsesforelæsning: Michael McKay

Dato
19.09.2019
Tidspunkt
15:00 - 16:30
Adresse
Auditorium 90.1.20
KADK
Fabrikmestervej 6
1437 København K
Pris
Gratis adgang

Med forårets udnævnelse af Michael McKay til adjungeret professor har Designskolen på KADK styrket sit kunstneriske og praksisorienterede fundament med en markant erhvervsprofil. Den ærefulde udnævnelse markeres nu med en tiltrædelsesforelæsning. 

I sin tiltrædelsesforelæsning diskuterer Michael Mckay tanker, principper og metoder til at drive design, designstrategi og designtænkning ind i store organisationer for at skabe brugercentrerede kulturer og i sidste ende muliggøre et stærkere fokus på at lave produkter og tjenester, som vores kunder elsker og bruger hver dag. 

Adjungeret Professor ved Kunstakademiets Designskole, Michael McKay.

Forelæsningen fokuserer på, hvordan man bringer designlederskab, inspiration og nye metoder ind i organisationer. Hvordan designer man en kultur? Hvordan skaber man ændringer i stor skala? Hvad er designteamets rolle, når organisationen vil arbejde mere brugercenteret? 

Michael McKay diskuterer de værktøjer og tankemåder, der er nødvendige for at stimulere og drive denne forandring. Her trækker han på konkrete eksempler fra sin lange karriere hos virksomheder som Nokia, Yahoo !, Amazon, Ebay, PayPal og senest Ørsted. 

Efter forelæsningen bliver der serveret en drink for at markere tiltrædelsen.

NB! Forelæsningen vil være på engelsk. 

Om Michael McKay
Michael Mckay har erhvervet en central position i Danmark som strategisk designrådgiver og facilitator af udviklings-, innovations- og forandringsprocesser ved hjælp af bl.a. designtænkning. 

Derudover har Michael Mckay omfattende erfaring med ledelse af UX Design processer i danske og internationale organisationer. Med sin store internationale erfaring fra praksis skal Michael Mckay være med til at styrke designuddannelsen og designforskningen på KADK.