Udstillingsfernisering: Housing and Welfare

Dato
18.03.2015
Tidspunkt
16:00
Adresse
Udstillingen
Danneskiold-Samsøes Allé 51
1436 København

Udstillingsåbning: Housing and Welfare - Homes Ensembles City. Hvordan ser København ud om 5, 10 og 15 år? Hvad er byens fremtid som boligby i de projekter, tegnestuerne tegner på netop nu? Og hvilken rolle spiller boligen i en storby og et velfærdssamfund i forandring? 

Kunstakademiets Arkitektskole åbner i samarbejde med Statens Byggeforskningsinstitut ny stor udstilling om morgendagens bolig i den københavnske metropol. Alle er velkomne

Byerne vokser, og landkommunerne affolkes med stigende hast. Mens landkommunerne presses, så udfordres de store byer på infrastrukturen. Befolkningstilvæksten stiller stadig større krav til københavnsområdet som metropol, hvor erhvervs-, familie-, kultur- og fritidsliv skal fungere på nye måder og matche danskernes liv nu og i morgen.  

Det dilemma tager udstillingen ”Housing and Welfare - Homes|Ensembles|City” fat på og viser, hvordan det reelt kommer til at se ud i morgendagens københavnske boligbyggeri. Udstillingen giver et indblik i de boligprojekter, der netop nu er i gang på tegnestuerne og om få år bliver opført i den københavnske metropol. I alt over 50 projekter.

Program for åbningen

16:10 Velkomst - kurator Peder Duelund Mortensen, KADK

16:25 Introduktion - professor Claus Bech-Danielsen, SBI

16:30 Åbning - rektor Lene Dammand Lund

16:35 Musik - Mademoiselle Karen

Velkommen til åbningen!

Nordhavn - hvad skal bygges her?
Vinge - hvad skal bygges her?
Ørestad - Hvad skal bygges her?
1/4
Åbning - Housing and Welfare
Åbning - Housing and Welfare
Musikalsk underholdning - åbning af Housing and Welfare
Tak til vores sponsorer - Housing and Welfare