Work & Talk: Ledelse og samskabelse

Dato
28.11.2018
Tidspunkt
09:30 - 16:00
Adresse
Auditorium 6
KADK
Danneskiold-Samsøes Allé 53
1435 København K
Pris
Gratis adgang med tilmelding

Er du optaget af samskabelse og nysgerrig på hvordan den skal ledes? Tror du på at samskabelse med borgere og medarbejdere kan flytte den offentlige sektor, og vil du høre, hvad designere og arkitekter kan bidrage med? KADK, UKON og Dansk Psykologisk Forlag inviterer til Work & Talk om offentlig ledelse og samskabelse. 
WORK & TALK er en vidensfestival, hvor offentlige ledere, konsulenter og forskere mødes om samskabelse i den offentlige sektor.

Festivalen er et åbent forum om ledelse af samskabelse og samskabende ledelse. Med inspiration fra designverdenen åbner festivalen med spørgsmålet: Kan samskabelse blive en game changer og hvem har bolden? Der vil være åbne samtaler  og mini-workshops med udgangspunkt i konkrete cases fra danske kommuner. Om eftermiddagen drejer vi samtalen hen på hvordan samskabelsesprocesser kan skaleres, og hvordan man som leder skaber rum hvor samskabelse bliver en del af en ny dagligdag.

Dialog
Dagen arrangeres på baggrund af udgivelsen af bogen 'Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor' og du vil bl.a. møde bogens forfattere og redaktørerne bag bogen, Manon de Jongh & Morten Fogsgaard fra UKON, samt Eva Brandt og Thomas Binder fra KADK. 

Du vil også møde flere af bogens forfattere:
Anne Tortzen fra Center for Borgerdialog, Christa Breum Amhøj fra CBS, Jens Ulrich fra VIA, Kenneth Albæk Consulting, Martin Qwist fra Københavns Kommune & Pernille Thorup fra Københavns Professionshøjskole

Derudover bidrager også: Anne-Mette Scheibel fra Resonans, Camilla Sort og Malene Kjær-Jepsen fra Muusmann, operasanger Helene Hvass Hansen, Helle Damsgaard fra Ledernes Kompetencecenter, Charlotte Lahrmann og Kajsa Darre fra Kajsas Kælder, Jesper Marcussen fra Green Andersen Erhvervspsykologi, Pernille Bøge Ledelsesrådgivning, samt Anne Kathrine Bebe og Morten Svalgaard Nielsen fra UKON m.fl.

Program
Kl. 09.30            Ankomst og networking
Kl. 10.00            Velkomst og keynote speak
Kl. 11.15            Work- & talkshops
Kl. 12.30            Frokost, networking og event
Kl. 13.30            Work- & talkshops
Kl. 15.15            Afslutningsdebat
Kl. 16.00            Tak for i dag

Praktisk
Der vil være rig mulighed for networking og faglig sparring. Der serveres kaffe, the og vand og man kan købe en let frokost. Derudover er det muligt at købe 'Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor' til særpris på dagen.

Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 22. november.

Vi forbeholder os ret til at fakturere et no-show fee på 500,- kroner, hvis der ikke meldes afbud.