Master i Design

Master i Design er et tilbud til designere, arkitekter, undervisere i design eller ansatte i innovations- og udviklingsorienterede brancher, der ønsker at opbygge og videreudvikle kompetencer inden for det ekspanderende og vidensintensive designfelt.

På Master i Design bliver du rustet til at arbejde med de nyeste designteorier og metoder og klædes på til at agere med større faglig tyngde og strategisk overskud i din praksis. 

Uddannelsen giver teoretisk viden inden for vidensfelter som designtænkning, design management, innovationsteori og entreprenørskab. På uddannelsen får du også stærke metodiske og formidlingsmæssige kompetencer, og bliver en del af et fagligt netværk med stærke profiler.

Skræddersy din egen masteruddannelse 

Master i Design uddannelsen er modulopbygget. Det gør den til en fleksibel uddannelse, da du kan til- eller fravælge modulerne efter egne ønsker og karrierevalg, og du får mulighed for at opgradere din faglige værktøjskasse inden for et bestemt område.

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge. For at blive optaget på modulet Masterafhandling, er det dog et krav, at de øvrige tre moduler er bestået.  

Hvem er målgruppen for Master i Design?

Uddannelsen henvender sig til dig, der har nogle års erhvervserfaring - fx fra virksomheder, organisationer eller eget firma, eller som underviser på designskoler og akademier og føler et behov for faglig opgradering. På Master i Design møder du fx:

  • Designere
  • Arkitekter
  • Designundervisere
  • Andre i design- og innovationsorienterede brancher