Meritafgørelser: bachelor- og kandidatuddannelser

Herunder finder du meritafgørelser for bachelor- og kandidatuddannelserne i arkitektur, design og konservering for årene efter 2015

Bacheloruddannelser

Her kan du læse om meritafgørelser for bacheloruddannelserne i arkitektur, design og konservering.

Kandidatuddannelser

Her kan du læse om meritafgørelser på kandidatuddannelserne i arkitektur, design og konservering

Hvad er merit?

Hvis du bliver optaget på KADK
Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser, skal vi vurdere om du kan blive tildelt merit for tidligere uddannelser du har gennemført helt eller dele af. Det vil sige, at vi vurderer om der er moduler du ikke skal tage hos os, fordi du allerede har gennemført moduler der er sammenlignelige på en anden uddannelse. Vi tildeler kun merit hvis det du har gennemført tidligere er fagligt sammenligneligt med den uddannelse du er blevet optaget på.

Læs mere om merit
På meritsiderne herover kan du læse om de meritafgørelser vi har behandlet siden 2015. Når du læser meritafgørelserne skal du være opmærksom på, at der er tale om individuelle ansøgninger. Det betyder at du ikke kan udlede af afgørelserne om vi kan give dig merit for den uddannelse du har gået på.
Der er mange forhold som er afgørende for om man kan få merit eksempelvis antallet af ECTS point gennemført, studiets indhold, niveau, hvilken uddannelse og studieretning du er blevet optaget på osv.

Du er velkommen til at kontakte os for vejledning om meritafgørelser.