Fr. Brigitte Macron og H.K.H. Kronprinsesse Mary besøger KADK

Dato
22.07.2018
Kategori
Uddannelse og studieliv

I forbindelse med Frankrigs præsident H.E. Emmanuel Macron og fr. Brigitte Macrons statsbesøg i Danmark den 28.-29. august har KADK den ære at byde den franske præsidentfrue og H.K.H. Kronprinsesse Mary velkommen på KADK. 

Formålet med besøget er at give indblik i, hvordan de kommende generationer af designere fra KADK arbejder med mode og bæredygtighed. Fr. Brigitte Macron og H.K.H. Kronprinsesse Mary vil blive præsenteret for konkrete afgangsprojekter af fashion-studerende, der tager udgangspunkt i FN’s verdensmål, som KADK har arbejdet dedikeret med i to år. 

Derudover er få udvalgte personer fra modebranchen inviteret til en rundbordsdiskussion for at drøfte, hvordan designere kan være med til at skabe løsninger for en mere bæredygtig modeindustri.

Rektor på KADK, Lene Dammand Lund, siger: ”Jeg er meget stolt over fr. Brigitte Macron og H.K.H. Kronprinsesse Marys besøg. Jeg glæder mig til at vise dem, hvordan vi på KADK arbejder målrettet på at udvikle nye æstetiske og bæredygtige løsninger inden for modebranchen og i det hele taget tager medansvar for at konkretisere FN´s verdensmål som uddannelsesinstitution”.