Se live stream fra udsolgt konference om designantropologi

Dato
13.08.2015
Kategori
Forskning og innovation

I dag åbner konferencen Design Anthropological Futures på KADK. Konferencedeltagerne skal over to dage afsøge det spirende, nye forskningsområde design antropologi. Se med på live stream af keynote speakers og diskussioner og send dine bidrag til #designanthroresearch.

Se sessioner fra Design Anthropological Futures

Se med fra udsolgt konference
Konferencen om fremtiden for design antropologi har over 100 deltagere og er udsolgt. Men du kan se, når der streames live fra konferencen på disse tidspunkter over de næste dage:

Torsdag den 13. august 2015
09.15-10.00: Opening Keynote: Alison Clarke. 
10.30-12.00: Discussion I. Intro: Ramia Mazé. Moderators Ton Otto & Rachel Smith
15.30-17.00: Discussion II. Intro: Carl DiSalvo. Moderators: Joachim Halse & Rachel Smith.

Fredag den 14. august 2015
09.00-10.30: Discussion III. Intro: Adam Drazin, Moderators: Kasper Tang Vangkilde & Mette Kjærsgaard.
14.00-15.30: Discussion IV. Intro: Elisa Giaccardi, Moderators: Thomas Binder & Mette Kjærsgaard.
16.00-16.45: Closing Keynote: George Marcus

Nyt tværfagligt forskningsområde
Design antropologi er et nyere tværfagligt forskningsområde, der er vokset stødt de seneste år. I dag er grænserne mellem fysiske, sociale og digitale miljøer blevet mere flydende, og derfor giver det mening for etablerede discipliner inden for socialvidenskaberne og designforskning at arbejde sammen. Konferencen skal være med til at undersøge design antropology som en holistisk og kritisk tilgang til hverdagsfænomener.

Foskningsnetværket skal styrke relationer på området
Det er forskere fra KADK, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet, der er gået sammen om at danne netværket Research Network for Design Anthropology. Netværket modtager en to-årig bevilling fra Det Fri Forskningsråd til bl.a. afholdelse af konferencer, der skal styrke netværkets internationale relationer.

”Vi har med den to-årige bevilling fået etableret et stærkt netværk af forskere fra (Rio de Janeiro, Mexico City, Aberdeen, Berkeley, Sønderborg, Århus, og Stockholm bare for at nævne nogle). Vi har en bogudgivelse på vej fra Bloomsbury Press, baseret på de første tre seminarer. Og der bliver helt sikkert basis for nye forskningssamarbejder i kølvandet på konferencen”.
Joachim Halse
Lektor, KADK