Frist 22. marts: Søg ind på en forskeruddannelse på KADK. Har du en forsker i maven?

Dato
08.03.2015
Kategori
Forskning og innovation

Vi inviterer nu alle interesserede til at indsende ansøgninger til en forskeruddannelsen inden for KADK's fagområder til prækvalifikation. Det sker som led i en prækvalificering i forbindelse med Det Frie Forskningsråds opslag om "Forskeruddannelse uden for universiteterne (ph.d.)".

Se DFF’s fulde opslag her: 

Se specielt afsnit 2.9 og 3.3. KADK kan i alt give tilsagn om at være værtsinstitution for op til tre ph.d.-ansøgninger til DFF.

Ansøgningen

Ansøgningen til KADK skal indeholde følgende bilag i pdf-format:

  • CV og publikationsliste for ansøger (se afsnit 3.3)
  • Eksamensbevis og komplet karakterudskrift med hele studieforløbet både fra bachelor- og kandidatuddannelsen – eller alternativt en specialeudtalelse, afgangsudtalelse eller andet tilsvarende
  • Ønsket hovedvejleder ved KADK og vedkommendes CV og publikationsliste (se afsnit 3.3)
  • Udkast til budget

Ovenstående bilag skal følge de retningslinjer, der er angivet i DFF’s opslag afsnit 2.9 og afsnit 3.3, herunder krav til indhold og omfang.

Ansøgningsfrist

Ansøgningen indsendes på dansk eller engelsk i pdf-format til KADK’s forskningsadministration: ditte.dahl@kadk.dk og skal være modtaget senest den 22. marts 2015 kl. 13.00.

Spørgsmål til opslaget herunder budget kan rettes til Ditte Dahl på ditte.dahl@kadk.dk, 41 70 15 32 eller Jacob Kristoffer Hansen på jacob.hansen@kadk.dk