Natalie Mossin kuraterer den danske pavillon i Venedig

Dato
12.01.2018
Kategori
Uddannelse og studieliv

Natalie Mossin, leder af Institut for Bygningskunst og Teknologi, bliver kurator for den danske pavillon på Arkitekturbiennalen i Venedig i 2018.

Temaet på den danske pavillon er denne gang samarbejde og innovation – og kommer til at indgå under biennalens fællestema som er: ”Freespace”.

Den danske pavillonudstilling vil præsentere en kollaborativ tilgang til innovation og illustrere arkitekturens uundværlige bidrag til en bæredygtig udvikling gennem udvalgte installationer i stor skala.

Som Institutleder på Institut for Bygningskunst og Teknologi står Natalie Mossin i spidsen for forsknings- og undervisningsmiljøer med omfattende ekspertviden om byggeriets udviklingsdagsordner, ny teknologi og nye muligheder i byggeriet.

”I den danske pavillon på Venedigbiennalen 2018 vil vi vise at bæredygtig forandring er mulig, og at innovation i byggeriet kan have meget forskellige udtryk," siger Natalie Mossin. "Nye praksisser og løsninger kræver partnerskaber og samarbejde på tværs af vidensfelter og aktører, men betydningen af arkitekturens rolle kan ikke undervurderes. Det er en fornøjelse at få lov til at bidrage til biennalen med den viden vi har her på KADK om byggeriets udvikling og arkitekturens betydning for en bæredygtig udvikling.”

Arkitekturbiennalen afholdes fra den 26. maj til den 25. november 2018 i Venedig, og regnes for at være en af de vigtigste begivenheder indenfor international samtidsarkitektur.