KADK ansætter Søs Holmdal som chef for Kommunikation og Ledelsessekretariat

Dato
29.01.2016

Søs Holmdal tiltræder 1. marts som chef for Kommunikation og Ledelsessekretariat hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK). Hun skal lede en afdeling som skal understøtte et mere et synligt og samfundsorienteret KADK samtidig med at store forandringer på de indre linjer kræver en sikker hånd på den interne kommunikation. 

Den 43-årige Søs Holmdal er uddannet Cand.comm. fra RUC og Executive Master of Corporate Communication fra CBS og kommer fra en stilling som chefrådgiver hos DR i strategisk politisk kommunikation. Hun har tidligere varetaget forskellige funktioner i DR bl.a. som organisationsudviklingskonsulent, mediekonsulent, strategikonsulent og kommunikationschef for Eurovision Song Contest.

Prorektor Svend Lawaetz er meget tilfreds med udfaldet af ansættelsesrunden: ”Med Søs Holmdal er der ingen tvivl om at vi får en velfunderet og visionær chef for Kommunikation og Ledelsessekretariat. Søs har de helt rigtige forudsætninger for at sætte fokus på alt det, som KADK har at byde på som uddannelses- og forskningsinstitution, og jeg ser virkelig frem til samarbejdet.”

Søs Holmdal glæder sig og imødeser udfordringerne i sit nye job med forventning: ”Der sker en virkelig spændende udvikling i de kunstneriske uddannelser i disse år. Samtidig med at dansk arkitektur og design oplever stor succes i Danmark og udlandet, stiger kravene til de enkelte kandidater og omverdenens forventninger til uddannelserne og deres sammensætning ændres. Det giver både udfordringer og muligheder. Jeg glæder mig til at blive en del af KADK og vil arbejde benhårdt for, at mulighederne gribes, og at vi lykkes med at synliggøre en af verdens bedste skoler inden for design, arkitektur og konservering."