KADK er verdens 12. bedste fashion-designskole

Dato
31.10.2017
Kategori
Uddannelse og studieliv

På Business of Fashions årlige liste rangerer KADK’s fashion-uddannelse som en flot nr. 12 på verdensplan. Det er en vigtig anerkendelse af uddannelsens konkurrencedygtighed på den internationale uddannelsesarena. 

De sidste tre år har Business of Fashion rangeret de 50 bedste fashion-uddannelser på verdensplan, og i år har KADK’s uddannelse i fashion placeret sig i den øverste halvdel af listen som en fornem nr. 12. Det vækker naturligvis glæde på KADK:

”Vi er meget glade for og stolte over den fornemme placering på Business of Fashions liste. Der er ikke nogen tvivl om, at konkurrencen inden for modeuddannelser på verdensplan er benhård, og den høje placering på listen er med til at cementere KADK’s position blandt de bedste,” siger Mathilde Aggebo, fagleder for designskolen.

Fra sommerens afgangsshow - Nynne Joline Giversen
Fra sommerens afgangsshow - Manuel Ruben Hallermeier

En anerkendelse fra Business of Fashion er særlig vigtig, når det handler om at placere KADK's fashion-uddannelse solidt på verdenskortet, hvor konkurrencen blandt designskolerne er stor. 

”Med en 12. plads er vi i rigtigt godt selskab blandt de absolut førende modeuddannelser i verden, og det er selvfølgelig vigtigt for såvel KADK som for vores kandidater. Vi vil gerne tiltrække de bedste studerende, undervisere og eksterne samarbejdspartnere og vores studerende skal ud og konkurrere på et internationalt arbejdsmarked, ” siger Mathilde Aggebo, og fortsætter: ”En blåstempling fra Business of Fashion giver et betydeligt løft på begge parametre. KADK står stærkere og tydeligere frem på verdenskortet og det samme gør vores kandidater.”

Listen bliver baseret på data fra 30 forskellige kategorier, som er indsamlet fra 73 institutioner, og flere end 10.000 studerende  og lektorer har udfyldt spørgeskemaer i undersøgelsen. Listen fokuserer specifikt på tre overordnede kvalitetsmarkører, nemlig Global Influence, Learning Experience og Long-term Value, der især har haft indflydelse på den endelige score, som hver skole på listen er blevet rangeret efter. I toppen af listen finder man Central Saint Martins og Parsons School of Design.