KADK-studerende udstiller på Ventura Lambrate

Dato
04.04.2014
Kategori
Uddannelse og studieliv

Under temaet “Morphology”, fejrer KADK 100 års jubilæet af de danske designere Hans J. Wegner og Børge Mogensen.

Inspireret af værker af Mogensen og Wegner, blev de studerende fra Arkitektskolen og Designskolen sammensat i grupper og bedt om at kombinere den traditionelle pindestol med polstring for at “morfe” pindestolen til en stol med et moderne udtryk. Institutleder Mathilde Aggebo: “Udstillingen giver os en ideel mulighed for at vise den internationale designverden, at her i København og Danmark har vi opbygget et stærkt forsknings-og uddannelsesmiljø inden for møbeldesign og arkitektur, hvor viden, talent og erhvervslivet går sammen om at opfylde fremtidens udfordringer.”

I Milano vil de studerende fra Arkitektskolen og Designskolen præsentere projektet ”Morphology” – et intenst 10-ugers kursus, hvor forskere, arkitekter, designere og grafikere har arbejdet side om side, og udviklet stolene samt udstillingens design til møbelmessen. For at fremme den danske talentmasse, udstiller skolen sammen med TEKO og Arkitektskolen i Aarhus under fællestitlen “Danish Made”.

“Morphologi” er dannet i samarbejde med Kvadrat og Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning. Tjek projektets hjemmeside: www.morphology.dk og se flere billeder på KADK’s Flickr-konto her.