MENS VI VENTER - fotoudstilling af Sille Juline Høgly Petersen

Dato
14.12.2017
Kategori
Biblioteket
Fra 4. januar 2018 viser KADK biblioteket fotoudstillingen "MENS VI VENTER" af Sille Juline Høgly Petersen

MENS VI VENTER er en udstilling der handler om den tid, der er fra ét udgangspunkt til et andet, om det der sker i livet, mens vi venter på, at noget andet skal ske. Det er ventetider, mellemtider og mellem tider.

Det er den tid, hvor vi selv eller noget omkring os forfalder, uden at vi opdager det. Den tid hvor dit barn vokser op og du bliver stående. Den tid hvor en oplevelse bliver til et minde. Den tid der går fra noget er nyt, til det bliver utidssvarende.

Det er den tid, du fordriver mens du venter på bedre tider. Den tid der går, mens du venter på forår, på at sorgen forsvinder eller på, at et ønske skal gå i opfyldelse. Den tid der går, mens en blomst vokser op, visner og en ny blomst blomstrer.

Det er den tid, du bruger til at slå ventetiden ihjel med. Den tid der går imellem to vejrtrækninger. Det er den tid, der sletter spor og det er den tid, der ikke tæller. Det er den tid, der af og til nærmest står stille og det er den tid, et liv består af.

MENS VI VENTER er lavet af konservatorstuderende Sille Juline Høgly Petersen. Læs mere om Sille : http://www.sillejulinehoglypetersen.dk/

Udstillingen vises på KADK biblioteket, Danneskiold-Samsøes Alle 50, 1434 Kbh. K. fra 4. januar - 28. januar 2018.

Alle er velkommen til fernisering den 4. januar 2018, kl. 16 -18.