Ny faglig ledelse på plads på KADK

Dato
05.07.2013

Onsdag den 3. juli 2013 kunne rektor Lene Dammand Lund annoncere de profiler, der fra 1. august 2013 får ansvaret for at forme de syv nye institutter, som KADK fremover består af. Den nye organisationsstruktur træder i kraft fra sommeren 2014 og er et led i udviklingen af Arkitektskolen, Designskolen og Konservatorskolen, der fusionerede i 2012.

De syv nye ledere er:

Arkitektskolen
Institut for Bygningskunst og Kultur: Peter Thule Kristensen
Institut for Bygningskunst og Planlægning: Katrine Lotz
Institut for Bygningskunst og Teknologi: David A. Garcia

Designskolen
Institut for Kommunikation og Form: Tine Kjølsen
Institut for Produkt og Form: Troels Degn Johansson

Arkitektskolen og Designskolen
Institut for Møbel, Rum og Form: Mathilde Aggebo

Konservatorskolen
Institut for Konservering: Mikkel Scharff

Rektor Lene Dammand Lund udtaler: ”Det er en stor fornøjelse at præsentere så velkvalificeret et hold. Jeg tror, vi her har præcis det team, som kan få en ny struktur til at forme den levende kultur og sprudlende organisme, vi ønsker os på KADK. Vi har nu syv profiler, som kan tage hånd om den vanskelige overgang til en ny måde at organisere vores uddannelser på. Og jeg er sikker på, at de vil sikre god ledelse med plads til, at vores dygtige undervisere og forskere fortsat kan udvikle vores uddannelser og placere skolerne i den skandinaviske og internationale elite”.

Frem til studiestart 2014 vil de nye institutledere sidde for bordenden i en proces, hvor institutterne formes, hvor skolernes fremtidige udvalg af uddannelsesprogrammer sammensættes, og hvor medarbejdere og studerende tilknyttes de forskellige programmer og institutter.