Ny institutleder på Institut for Bygningskunst og Design

Dato
30.03.2016
Kategori
KADK Indblik

Det er en kvinde der bevæger sig hjemmevant blandt både arkitekter og designere, som fra 1. april bliver ny institutleder på KADK's Institut for Bygningskunst og Design. Irene Lønne er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus, og har en ph.d. i strategisk design fra KADK. 

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Irene Lønne som den helt rigtige kandidat til jobbet som leder for KADK's tværfaglige Institut for Bygningskunst og Design. Irene Lønne er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus, og har en ph.d. i strategisk design fra KADK. De seneste tre år har hun været forskningsleder på Designskolen i Kolding, og derudover har hun praktiseret som arkitekt og designer. 

Fagleder for Designskolen Mathilde Aggebo glæder sig at byde den nye institutleder velkommen : ”Jeg er sikker på, at vi med Irene Lønne får en Institutleder der vil løfte opgaven med det tværfaglige institut rigtig godt. Hun har stor ledelseserfaring, begge ben solidt forankret i fagmiljøet og så kan hun se de store muligheder der ligger i instituttets særlige tværfaglige opgave. ”