Konservatorskolen får ny optagelsesprocedure

Dato
19.12.2018
Kategori
Uddannelse og studieliv

Fra studieåret 2019/2020 ændrer Konservatorskolen på proceduren for optag af nye studerende. Fremover bliver der optag hvert andet år i stedet for hver tredje år. 

Fra studieåret 2019/2020 ændrer Konservatorskolen på proceduren for optag af nye studerende. Hvor der tidligere har været optag af nye studerende med tre års mellemrum, vil der fremover være optag hvert andet år. I 2019 gælder det således optag af nye studerende til programmerne Grafisk konservering og kulturhistorisk konservering. I 2021 optages der nye studerende på programmerne naturhistorisk konservering og kunstkonservering.

Programmet Monumentalkunst vil ikke længere optage nye studerende, og undervisningen lægges ind under de øvrige programmer. De studerende som allerede går på programmet gør deres bacheloruddannelse færdig som planlagt. 

Mere stabilitet i undervisning og studiemiljøer
Den nye optagelseskadence skal gøre bacheloruddannelsen mere robust, og ikke så følsom over for studiefrafald. Samtidig skal det skærpede programudbud sikre og øge kvaliteten i konservatoruddannelsen, som kommer til at rumme praktik og mere fællesundervisning inden for præventiv konservering, hvilket giver bachelorerne bredere kompetencer. Dermed kan de løse mere tværfaglige konserveringsopgaver, magasinprojekter, udstillingsarbejde m.m. 

Ved yderligere spørgsmål om bacheloruddannelsen i konservering kontakt: Studenterservice på: E-Mail: studenterservice@kadk.dkTel: +45 4170 1908