Nye designtalenter indtog catwalken ved Future of Fashion 2017

Dato
16.08.2017
Kategori
Samarbejde og erhverv

Det nye hold på 11 designere fra Kunstakademiets Designskole præsenterede sammen med Designskolen Kolding deres afgangskollektioner for modebranchen ved et flot og inspirerende Future of Fashion-show den 10. august ved Copenhagen International Fashion Fair i Bella Center. Se eller gense showet her.


Der var høj puls bag og store smil foran podiet da de nyeste fashion-afgængere fra Kunstakademiets Designskole og Designskolen Kolding gjorde en almindelig onsdag til en fest med et forrygende flot Future of Fashion-show, som blev afholdt i forbindelse med Copenhagen Fashion Fair i Bella Center.

En time før showet præsenterede designerne deres portfolier med looks og kollektioner for indbudte gæster fra mode- og erhvervslivet, et netværks- og matchmaking-tiltag som skal være med til at lette de studerendes overgang til arbejdsmarkedet. 

Selve showet var som vanligt et tilskuertilløbsstykke, og der var trængsel om pladserne, da modellerne skridtede ned ad catwalken iført det nyeste nye fra Danmarks unge design-talenter.

Future of Fashion - La Grande Finale

Modeforsker og kurator Ane Lynge-Jorlén: "Sammenhængende historiefortælling og stor forskellighed."

Modeforsker Ane Lynge-Jorlén

Head of Design hos Samsøe & Samsøe Mia Kappelgaard: "Livsbekræftende kreativitet og dynamik." 

Head of Design Mia Kappelgaard

Rumiko Kuse, UEDA College of Fashion: "Very nice play between textile and colour.":