Studerende fra Kunstakademiets Arkitektskole indstillet til Archiprix 2015

Dato
23.09.2014
Kategori
Uddannelse og studieliv

Studerende fra Kunstakademiets Arkitektskole indstillet til Archiprix 2015. Christoffer Brøchmann Christensen tog afgang fra Arkitektskolen i juni 2014 og er nu indstillet til den præstigefulde pris med projektet: "Şehzadebaşı Metrolibrary"

Projektet samtænker et bibliotek og en metrostation i det centrale Istanbul. Projektet er udvalgt blandt skolens 160 afgangsprojekter fra 2014 af professor Anders Brix og institutleder David Garcia, som hurtigt blev enige om at pege på projektet, da det ses som fornem repræsentant for årets afgangsprojekter.

”Christoffer har skabt et sprudlende og rumligt spændstigt bygningskompleks med en overvældende intens indre verden. Samtidig er projektet relativt afdæmpet mod omverdenen og tilpasser sig i fin dialog til de omkringliggende bygninger, gader og pladser. ”
Begrundelsen for at Christoffer ved sommerens afgang fik tildelt VOLA-legatet.
Christoffer Brøchmann Christensen

Ved prisuddelingen torsdag den 18. september 2014 fik han desuden en flot tredjepræmie i Saint-Gobain HABITAT AWARD 2014. Læs mere i denne nyhed.

 Christoffer Brøchmann Christensen fik også tildelt VOLA-legatet tidligere på sommeren. Læs mere i denne nyhed.

Læs mere om Archiprix (eksternt link) eller gå direkte til Christoffers projekt på Archiprix's hjemmeside (eksternt link).