Studerende udstiller på London Design Festival

Dato
17.07.2014
Kategori
Uddannelse og studieliv

Studerende fra Arkitektskolen og Designskolen udstiller nyfortolkninger af Hans J. Wegner og Børge Mogensen på TENT som del af London Design Festival den 18. - 21. september 2014.

Kandidatstuderende fra Kunstakadmiets Arkitektskole og Designskole udstiller deres egne fortolkninger af møbelklassiskerne af Hans J. Wegner og Børge Mogensen under navnet DANISH MADE. De studerende fra KADK udstiller sammen med studerende fra TEKO og Arkitektskolen i Aarhus

KADK fejrer 100 års jubilæet af de danske designere Hans J. Wegner og Børge Mogensen under temaet "Morphology". Inspireret af værker af Mogensen og Wegner, blev de studerende fra Arkitektskolen og Designskolen sammensat i grupper og bedt om at kombinere den traditionelle pindestol med polstring for at "morfe" pindestolen til en stol med et moderne udtryk.

"Udstillingen giver os en ideel mulighed for at vise den internationale designverden, at her i København og Danmark har vi opbygget et stærkt forsknings- og uddannelsesmiljø inden for møbeldesign og arkitektur, hvor viden, talent og erhvervslivet går sammen om at opfylde fremtidens udfordringer."
Mathilde Aggebo
Institutleder Institut for Bygningskunst og Design

Udstillingen DANISH MADE har tidligere været vist på Fuori Salone in Ventura Lambrate under møbelmessen i Milano i april 2014.

Yderligere information

 

Se procesvideoen "Morphology - Sketch - KADK at Milan Furniture Fair 2014"

Morphology - Sketch - KADK at Milan Furniture Fair 2014 from KADK on Vimeo.