Udstilling: One to One – udvalgte arbejder fra kandidatprogrammet i Kunst og Arkitektur 2012-2015

Dato
12.09.2015
Kategori
Uddannelse og studieliv

Hvordan kan en kunstnerisk tilgang rykke grænserne for arkitektur, rum- og byoplevelser? Arkitektur og kunst har altid haft et tæt forhold, men hvor kunst ofte kan ende med at blive et add-on i byggeriet, så sker der noget ganske særligt, når det kunstneriske udviklingsarbejde er med som en motor i hele udviklingsprocessen. På KADK møder studerende det kunstneriske udviklingsarbejde helt ude ved studiebordet, og publikum kan nu være med, når kandidatprogrammet i Kunst og arkitektur viser udvalgte arbejder udviklet fra 2012-15.

På kandidatprogrammet i Kunst og Arkitektur bliver der lagt særlig vægt på kunstnerisk udviklingsvirksomhed, hvor dokumentationen af den kunstneriske proces fører ny viden til arkitektfaget. Ud fra forskellige problemstillinger der forbinder ideer inden for kunst, litteratur og filosofi udvikles en arkitektur og en bygningskultur, der er en del af samtiden.

Gå ombord i en række udvalgte studieprojekter, som – 1 til 1 – udfordrer specifikke og fiktive steder, og giver nye forslag til arkitektur, der former verden.

Udstillingsinfo
One to One udstilles i Udstillingshallen på KADK fra 12. september-25. oktober 2015.
Der er åbent alle dage fra 11-18 og der er gratis adgang.  

Pressekontakt
Professor Anders Abraham, T: 4170 1617

Tak til
Aalborg Portland A/S, Bencon Kjemi A/S, Beredskabsstyrelsen, Columbus Marine A/S, Dansk Natursten A/S / Zurface, IPS Dansk Presenning
, Jotun,
Mærsk, NeilPryde Sails, Plannja AB, Sanistål A/S, Sika Danmark A/S, Stark, Villy Jensen A/S, Weber.