Udstilling: Traces of Time

Dato
10.01.2020
Kategori
Biblioteket
Trace of Space kan ses på KADK biblioteket fra 15. januar til 14. februar 2020

Frederik Weber og Gustav Dupont Billund, der begge er KADK-studerende fra programmet ’Spatial design’ har været på sporet af historien på Holmen og i den bygning, som i dag huser KADK biblioteket. Det er der kommet en udstilling ud af, som knytter Holmens nutid og fortid sammen. Udstillingen kalder de: Trace of space.

Udstillerne skriver:

” Vores projekt omhandler Holmens tidligere funktion som orlogsværft. I den forbindelse har vi studeret værftets mange bygninger og det håndværk, som foregik i området. Vores ambition med projektet er at informere de studerende om Holmens hidtidige funktion og perspektivere den i relation til dens nutidige funktion som skole for arkitektur og design.

Vi har fokuseret på at transformere nogle af værftets centrale elementer, værktøjer og produktionsteknikker og udstille disse som en række værker, der knytter Holmens nutid til dens fortid. Vi udstiller i biblioteksbygningen, da biblioteket er et rum for historie og viden. Det er vores intension med projektet at formidle viden og historisk bevidsthed til såvel KADKs studerende som til andre besøgende på biblioteket”.

Udstillingen kan ses på KADK biblioteket fra den 16. januar til den 14. februar 2020.