Pressebank

Find pressekontakt og genveje til vores forskere, undervisere og andre eksperter samt nøgletal og rapporter. Download billeder af rektorat, KADK-billeder og logo. 

Pressekontakt

KADK Logo

KADK logopakke

Find KADK's logopakke. Må kun anvendes med reference til KADK - Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

KADK ledelse pressefoto

Pressefoto KADK ledelse

Pressegalleri med billeder af rektoratet og institutledelsen på KADK. Find dem i galleriet sammen med andre pressebilleder. Alle billeder kan downloads fra gallerivisningen og anvendes med kreditering af KADK.

Nyeste publikationer i KADK Forskningsbase

KADK TV

Mød Institut for Bygningskunst, By og Landskab

Følg med i hvad der sker på KADK via KADK Vimeo. Mød institutleder Katrine Lotz til en snak om Institut for Bygningskunst, By og Landskab.

KADK TV

Mød Institut for Bygningskunst og Kultur

Følg med i hvad der sker på KADK via KADK Vimeo. Mød institutleder Peter Thule Kristensen til en snak om Institut for Bygningskunst og Kultur.

KADK TV

Mød Institut for Bygningskunst og Teknologi

Følg med i hvad der sker på KADK via KADK Vimeo. Mød institutleder David Garcia til en snak om Institut for Bygningskunst og Teknologi.

KADK TV

Mød Institut for Visuelt Design

Følg med i hvad der sker på KADK via KADK Vimeo. Mød institutleder Tine Kjølsen til en snak om Institut for Visuelt Design.

KADK TV

Mød Institut for Produktdesign

Følg med i hvad der sker på KADK via KADK Vimeo. Mød institutleder Troels Degn Johansson til en snak om Institut for Produktdesign.

KADK TV

Mød Institut for Konservering

Følg med i hvad der sker på KADK via KADK Vimeo. Mød institutleder Mikkel Scharff til en snak om Institut for Konservering.

Pressemeddelelser fra KADK