Forskning og samarbejde

Egenproduktionen for underviserne ved Kandidatprogrammet Kunst og Arkitektur er inden for feltet kunstnerisk udviklingsarbejde og deres arbejder udgør et vigtigt fundament for de forskellige kunst- og arkitektursyn som de studerende møder. Deres arbejder indgår løbende i bøger, udstillinger og som realiserede værker.

Den nordiske biennale i kunstnerisk udviklingsvirksomhed 'Works and Words' på KADK i 2017

Undervisere på 'Kunst og Arkitektur' er forelæsere og gæsteprofessorer på arkitektskoler i Europa, Asien og Nordamerika. 

Kandidatprogrammet indgår i en række eksterne samarbejder med institutioner, som fx Bygningskulturens Hus, og producenter af byggematerialer og entreprenører, som fx NCC.

'Kunst og Arkitektur' indgår i en sammenhængende faglig profil med bachelorprogrammet og de øvrige kandidatprogrammer på Institut for Bygningskunst og Kultur. 

Opslag fra bogen 'A New Nature' af Anders Abraham (forlaget Lars Müller Publishers)

Eksempler på forlag og tidsskrifter hvis udgivelser 'Kunst og Arkitektur' indgår i: Lars Müller Publishers, Art Architecture Design Research (AADR), 'A+U Footprint' Delft Architecture Journal, Arkitekten, The Nordic Association of Architectural Research og VIS - Scandinavian artistic research journal. 

Eksempler på udstillingssteder: Dansk Arkitektur Center (DAC); Utzon Centeret, Ålborg; DogA, Oslo; Arkitekturbiennalen i Venedig m.fl.