Kandidatprogram

Landskab

’Til Tiden’ er et slutdepot til dansk radioaktivt affald, som skal markere Risøs kulturhistoriske værdi i forhold til Nationalparken i Roskilde Fjord. Afgang 2016, Marie Attrup Scheel.
Dronninggård - Nyfortolkning af en landskabelig have ved Furesø. Afgang 2017, Nicola Lykke Gliese. Præmieret med VOLA-prisen.
‘Råstofruten’ is a project that focuses on and emphasizes the manmade landscapes of Bornholm - A journey through Bornholm's post-industrial landscapes. Afgang 2016, Jennifer Ashley Dyke.
Projektet ’Et sandflugtslandskab’ handler om en gentænkning af naturrummene, i Naturpark Vesterhavet, med udgangspunkt i Kærgaard Klitplantage, og om at udfordre vores natursyn. Afgang 2016, Nicoline Heather Madsen. Præmieret med VOLA-prisen.

Kort om Landskab

’Landskab’ er et program der uddanner arkitekter med speciale i landskabsarkitektur, der kan:

  • indkredse, analysere og udvikle landskabsfaglige strategier og konkrete løsningsforslag til landskaber, byer og bebyggelser.
  • ønsker at befinde sig i handlingsrummet mellem natur, menneske og samfund
  • har kunstneriske og faglige ambitioner om at kombinere naturlige processer med hardcore teknik for at kunne skabe sanselige og rumlige helheder; alle steder og i alle skalatrin 

Undervisningen tager afsæt i viden, metoder og erfaringer fra forskning, kunstnerisk udviklingsvirksomhed og praksis, og har fokus på landskabsarkitektfaglige problemstillinger.

Afgangsprojekter fra Landskabskunst

Genveje