Vi bruger cookies

Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering bruger cookies til at skabe en bedre brugeroplevelse, til at interagere med sociale platforme og til anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.

Cookies fra sociale medier gør det muligt for os at interagere med velkendte sociale mediers platforme og indhold. Formålet kan være statistik eller marketing.
Nødvendig for at afspille YouTube vidoer. Benyttes til marketing, statistik og personalisering.
Nødvendig for at afspille Vimeo videoer
Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
Bruges til grafiske elementers tilstand

Et vineri - agriturismo på Femø

Navn
Emilie Salling Kjeldsen
Uddannelsesgrad
Kandidat
Fagområde
Arkitektur
Program
Bosætning, Økologi og Tektonik
Institut
Bygningskunst og Teknologi
År
2016

Med inspiration fra det italienske ’agriturismo’ har projektet til hensigt at udnytte Femøs beliggenhed og klima til at skabe rammerne for en åben, bæredygtig vinproduktion. Placeringen tager afsæt i det velbevarede kulturhistoriske landskab på Femø med den sansemæssige oplevelse af landskabet og produktionens vilkår for øje.

Med udgangspunkt i tyngdekraften er vinens langsommelige proces repræsenteret i et lineært produktionsforløb, mens de øvrige funktioner er organiseret med udgangspunkt i ro, fællesskab og fordybelse.

Projektet undersøger de parallelle forløb og krydspunkter, der opstår mellem mennesker og produktion.

 

 

Situationsplan
Plan & Snit

Program