Samarbejde og erhverv

For virksomheder

Seneste nyheder om samarbejde og erhverv

Kort om Samarbejde og erhverv

Du kan samarbejde med os, vores studerende, forskning og undervisning. KADK er centrum for innovation og forretningsudvikling i grænsefladen mellem kunst, uddannelse og industri.

Vi hjælper både erhvervsliv og samfund med de store udfordringer, verden står over for. Samarbejdet styrker vores uddannelser - og erhvervsmodner vores kandidater og vores forskning, og sikrer at vi bidrager aktivt til øget innovation og kreativitet i danske virksomheder.  

Vi har flere måder at skabe tætte parløb med den offentlige og private sektor. Som virksomhed kan du starte en erhvervs-ph.d., få indsigt i kunstnerisk udvikling, forskningsbaseret viden og indspark til nye og ‘anderledes’ prototyper og innovationer. Se her på siderne, hvordan du kan få kontakt til en nyuddannet, starte et samarbejde og slå et studiejob op.

Rektors blog: Agenda

Dimensionering af uddannelser

Læs rektor Lene Dammand Lunds blogindlæg om: uddannelse, beskæftigelse, entrepreneurship, forskning og kunstnerisk udvikling.

Banner

Find en nyuddannet

Vi starter fra 2014 på at opbygge en ny fælles indgang til nyuddannede arkitekter, designere og konservatorer. Gå ind og find din næste samarbejdspartner

Afgangsprofiler - Find en nyuddannet

Følg KADK Twitter

Samarbejdscases: Eksempler