Studieform og undervisning

Kunstakademiets Designskole tilbyder et intenst og varieret uddannelsesforløb, som sikrer at du vokser som designer. Ved siden af din specialisering tilbyder vi høj grad af individuel vejledning og inspiration, så du kan udvikle dig som professionel, helhedstænkende og nyskabende designer.

Du arbejder projektorienteret
Du får 600 medstuderende på designuddannelsen og møder en række andre kreative uddannelser i din hverdag. Du arbejder i intense forløb og møder undervisere, forskere og gæsteundervisere fra hele verden i dit daglige netværk. Og du møder erhvervsvirksomheder, andre uddannelsesinstitutioner, politikere, erhvervsliv og designbranche undervejs i uddannelsen.

Du arbejder selvstændigt
Studiemiljøet er præget af højt engagement. Vores studerende vinder priser, deltager i samarbejder og internatonale udviklingsprojekter og er dermed allerede på studiet med til at designe små bidder af en ny verden. Du har selv en stor del af ansvaret for at deltage aktivt i et levende og hektisk studiemiljø. Du skal være i stand til at planlægge din tid og dine arbejdsopgaver. Arbejdstiden er ofte lang. Dit udbytte af studiet er meget afhængigt af, at du engagerer dig i projekterne. Og du skal finde din egen møde at gøre det på

Du møder undervisning i mange former
Du er tilknyttet et institut, hvor du får dit eget bord. Instituttets programmer tilrettelægger undervisningen og vejleder dig løbende. Dialogen med dine undervisere og medstuderende er en central del af uddannelsen – også på tværs af årgange. Du deltager også undervisning i form af workshops, erhvervsprojekter, forelæsningsrækker, praktik og studierejser.

 

Genveje