Vi bruger cookies

Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering bruger cookies til at skabe en bedre brugeroplevelse, til at interagere med sociale platforme og til anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.

Cookies fra sociale medier gør det muligt for os at interagere med velkendte sociale mediers platforme og indhold. Formålet kan være statistik eller marketing.
Nødvendig for at afspille YouTube vidoer. Benyttes til marketing, statistik og personalisering.
Nødvendig for at afspille Vimeo videoer
Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
Bruges til grafiske elementers tilstand

Tildelt merit: BA i konservering

Nedenstående uddannelser har tidligere udløst merit på bacheloruddannelsen i konservering:

BA Agronom, KU Københavns Universitet (tidligere KVL), udløste merit for 2 ECTS på 1. semester, Tildeles merit for modulet: Basal matematik (2016)

BA Biologi, KU Københavns Universitet, udløste merit for 2 ECTS på 1. semester, tildeles merit for modulet: Basal matematik (2016)

BA Biologi, KU Københavns Universitet, udløste merit for 10 ECTS på 1. semester, tildeles merit for modulet: Almen kemi. Søgt til programmet: Kulturhistorisk konservering (2019)

BA Biokemi, KU Københavns Universitet, udløste merit for 10 ECTS på 1. semester, tildeles merit for modulerne: Basal matematik og Almen kemi (2016)

BA Fødevarer og Ernæring, KU Københavns Universitet, udløste merit for 10 ECTS på 1. semester, tildeles merit for modulerne: Basal matematik og Almen kemi (2016)

BA Naturvidenskablig Bacheloruddannelse, RUC Roskilde Universitet, udløste merit for 8 ECTS på 1. semester, tildeles merit for modulet: Almen kemi (2016)