Velkommen til institut for Visuelt Design

Blogpost af
Tine Kjølsen
Dato
15.12.2013

Velkommen til vores nye og revitaliserede og skarpe institut for Visuelt Design. Vi er stolte og glade over at kunne lægge ud med nye såvel som kendte programmer indenfor kommunikation, spil og productiondesign.

Programmerne er tilrettelagt med indsigt i de nye teknologier og digitale mediers rivende udvikling og demokratiske principper om debat og inddragelse som til stadighed udfordrer vores måde at kommunikere og interagere på. 

Designskolens største uddannelsesområde

Institut for Visuelt Design er Designskolens største samlede uddannelsesområde og her undervises, forskes og nytænkes der i visuelt baserede kommunikations- og designløsninger. Instituttet dækker områder som branding og identitetsdesign, grafisk design, interaktionsdesign, spil, webudvikling, illustrative medier og design til film og TV.

Fra det kunstnerisk kreative til nyskabende forretningsløsninger

Programmerne indeholder en bred vifte af designtilgange til nye designgrænseflader, miljøer og løsninger. Vi arbejder med kommunikationsprodukter, der spænder fra det kunstnerisk baserede kreative til nyskabende teknologier og forretningsløsninger.

I dialog med erhvervslivet, organisationer og brugere

Undervisning og forskning inden for centrets områder sker i vedvarende dialog med erhvervslivet, organisationer og brugere. Centrets specialeområder samarbejder tværfagligt med Designskolens/ KADK´s andre institutter og skaber derved nye perspektiver på forretningsområder og karrieremuligheder for vores studerende.

Kh Tine Kjølsen, Institutleder

1 Comment
Skrevet af
06.02.2015
Marianne
Har I åbent hus for kommende studerende? Og hvornår?
Kommentér her