Samarbejder

Institut for Bygningskunst, By og Landskab samarbejder med en række virksomheder og organisationer inden for undervisningen, forskning og udviklingsprojekter.

Tegnestuer, virksomheder og organisationer får på den måde et kig ind i uddannelsen eller inddrages i vores forskning. Som del af Kunstakademiets Arkitektskole har vi direkte samarbejder mellem erhvervsliv og uddannelse på mange måder. Se vores links nedenfor for eksempler og som din indgang til nye samarbejder.  

”Det er i mine øjne vigtigt, at KADK’s nye Institut for Bygningskunst, By & Landskab holder fast i og videreudvikler den holistiske tilgang til dét at forme vores omgivelser. Det handler om at skabe stimulerende rum for liv og øge vores tilknytning til vores omgivelser med et skarpt blik på nutidens udfordringer. Det nye institut kan samle disse dele og gøre dem til mere end hele summen – og gøre det forunderligt og meningsfuldt. Derfor glæder jeg mig over det nye institut, hvor den holistiske, arkitektfaglige tilgang kan udvikles på en måde, hvor det i sig selv er og respekteres som et ’speciale’ og bliver underbygget med relevant forskning.”
Ellen Braae, professor, landskabsarkitekt KU Science