Ny diplomuddannelse i design kom godt fra start

Dato
08.03.2015
Kategori
Samarbejde og erhverv

Torsdag den 5. marts 2015 startede første hold på diplommodulet "Designbaseret procesfacilitering og læring". Modulet indgår i KADK’s nye efteruddannelsessatsning: "Diplomuddannelse i Designledelse", der er ét af flere initiativer, der skal imødekomme branchens behov for livslang læring og ønsket om at styrke KADK's udbud af efter- og videreuddannelser. 

Første modul i diplomuddannelsen startede med fulde huse med 19 tilmeldte deltagere fra forskellige brancher. Alle var mødt op med ambitionen om at blive bedre til at arbejde med design som metode til læring, udvikling og facilitering af komplekse processer.  

1/3
Første dag: KADK's nye diplomuddannelse stiller op
Første dag: KADK's nye diplomuddannelse stiller op
Første dag: KADK's nye diplomuddannelse stiller op

Diplommodulet kan søges af projektledere i private og offentlige organisationer, designere og undervisere. Forløbet skal give en indføring i redskaber til at lede og facilitere kreative og innovationsfremmende processer med afsæt i cases fra deltagernes egen virkelighed.

Modulet kører frem til august med allerførste hold, der mødte oplagte frem til første kursusdag på Holmen i København.  

KADK satser på læring for livet til brancherne

Med afsæt i regeringens ønske om internationalisering af uddannelserne i Danmark og samfundets behov for øget innovation og kreativitet i danske virksomheder udvider KADK nu på efter- og videreuddannelsesområdet. Målet er at blive førstevalget, når udenlandske studerende søger mod Danmark, og virksomheder skal kompetenceløftes.

“Vi har helt unikke faciliteter og stærke forsknings- og undervisningsmiljøer, der gør os særligt attraktive i både dansk og internationalt uddannelsesmarked, og derfor går vi nu i gang med at se på mulighederne for at udvide vores udbud af betalingsuddannelser på allerhøjeste niveau. Vi vil bygge videre på vores succeser og gode erfaringer med efter- og videreuddannelse inden for design, designledelse og strategisk byplanlægning”
Svend Lawaetz
Prorektor

Undervisere på uddannelsen: lektor, ph.d. Ida Engholm og underviser Peter Dammand fra KADK.  Læs om det nye diplommodul på kadk.dk sammen med KADK's pallette af efter-og videreuddannelser: